Ledenactiviteit

Zet deze datum alvast in je agenda vanaf de namiddag. We gaan iets leuks doen,  in principe buiten. Meer informatie volgt.

Thema bijeenkomst bij Bloementuin Appeltern

Op maandag 26 februari zien we je graag voor een inspirerende bijeenkomst bij Bloementuin Appeltern (voorheen Appeltern Adventure Gardens). Onder begeleiding van Janique Huijbregts, regiomanager Zuid bij ANWB, gaan we samen aan de slag met de koers voor de komende tijd.  Janique is als regiomanager public affairs / belangenbehartiging verantwoordelijk voor het behartigen van ledenbelangen in Zeeland, Brabant en Limburg.

 

 

Netwerkbijeenkomst Land van Maas & Waal

Op dinsdag 28 november a.s. organiseert de klankbordgroep streekmarketing Land van Maas en Waal een netwerkbijeenkomst bij Riverside in Appeltern. De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen de schouders zetten onder het promoten van onze mooie streek.

Ga hier naar de aanmeldpagina.

Kennisevent Destinatie Brabant

Op donderdagochtend 30 november ben je van harte welkom in Breda bij hét Brabantse kennisevent over de gastvrijheidssector. Ben je werkzaam bij een lokale of regionale destinatiemarketing organisatie of bij een gemeente als beleidsmedewerker toerisme/vrijetijd? Dan is dit jouw kans om aan te sluiten bij dit inspirerende netwerk van collega’s en deskundigen. Met vier workshops en diverse sprekers is je kennis over trends en marktontwikkelingen in één ochtend weer bijgespijkerd.
Je krijgt bovendien veel praktische tips die je direct kunt inzetten om jouw bestemming nóg beter onder de aandacht te brengen. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan via onderstaande link en zet de datum in je agenda!

AANMELDEN