Lid worden

Enthousiast geworden over Maasmeanders? Leuk als je je bij ons aansluit! Vul hieronder je gegevens in en je hoort van snel van ons.

 

Ik meld me hiermede aan als lid van de stichting Maasmeanders
Mijn gegevens zijn:

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon

  Straat en huisnummer

  Postcode en plaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Facebook

  Instagram

  Website

  Korte omschrijving van mijn activiteiten:

  Rekeningnummer

  De jaarlijkse bijdrage als aangesloten lid van de stichting bedraagt voor 2023 € 160 (excl. btw). Dit bedrag kan uitsluitend worden veranderd na instemming hierover in de algemene ledenvergadering. Opzeggen van lidmaatschap 1 maand voor het einde van het kalenderjaar.
  E-mailadressen worden uitsluitend gebruikt voor berichtgeving aan de leden van de Maasmeanders.
  Mailcontact gebeurt bij meerdere ontvangers altijd in Bcc. Bij het zichtbaar maken van gegevens, zoals het vermelden op de fietskaart, wordt vooraf toestemming gevraagd.

   

  Wat levert het lidmaatschap je op?

  • Actief netwerk van gelijkgestemde ondernemers aan beide kanten van de Maas. In totaal zo’n tachtig ondernemers op recreatief en toeristisch gebied gebruiken het netwerk van Stichting Maasmeanders om met elkaar in contact te komen, samen te werken en ervoor te zorgen dat het gebied gepromoot wordt. Een voorbeeld daarvan is de Fietsknooppuntenkaart en het regioboekje (oplage 60.000). Op de fietsknooppuntenkaart worden alle leden van Maasmeanders vermeld. Alle leden zorgen voor verspreiding via hun informatiebalie.
  • Organiseren van en aanhaken bij evenementen zoals de Pontjesdagen. Stichting Maasmeanders zorgt ervoor dat leden gemakkelijk kunnen meedoen aan evenementen in de regio. De Pontjesdagen zijn daar een voorbeeld van. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de leden zichzelf kunnen presenteren aan fietsers en wandelaar die via de pontjes beide kanten van de Maas goed leren kennen. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd op deze dagen. Het hele gebied langs de Maas van Wijchen tot aan Woudrichem bruist dan. Leden van Maasmeanders laten zien wat ze in huis hebben en onze gasten kunnen zien wat er te beleven is langs de Maas.
  • Maasmeanders is ook gesprekspartner van organisaties die andere evenementen in de regio organiseren (zoals De Maasdijk, Meanderende Maas en Zuiderwaterlinie). Ook daarbij kijken we naar de mogelijkheden en kansen voor onze leden om zich beter te kunnen profileren.
  • Een stem aan tafel bij o.a. gemeenten, provincies, natuurorganisaties, waterschappen, Visit Brabant en Bureau Toerisme etc.  Maasmeanders doet aan belangenbehartiging, heeft een sterke lobby en ontwikkelt mede de lange termijnvisie op toerisme en recreatie in de regio. Stichting Maasmeanders wordt door organisaties en instanties als een volwaardige gesprekspartner op het gebied van toerisme en recreatie gezien.
  • Stichting Maasmeanders ondersteunt de leden. Soms door adviezen te geven en soms door samen met de ondernemer gesprekken te voeren met instanties. Stichting Maasmeanders biedt ondersteuning bij het gebruik van en inrichten van social media aandacht ter ondersteuning bij marketing/promotie. We organiseren daarvoor workshops en presentaties. Het is ook mogelijk hierbij professionele ondersteuning te krijgen.
  • Netwerkborrels en bedrijfsbezoeken met leden bij leden. Daarnaast organiseren we bijeenkomsten rond thema’s. Bijvoorbeeld over de kansen die je als ondernemer kunt vinden bij organisaties als de Zuiderwaterlinie, Maasdijk Events, of het landinrichtingsproject de Meanderende Maas.

  Kan iedereen lid worden?

  Voorwaarde voor het lidmaatschap van Stichting Maasmeanders is dat je ondernemer bent in de vrijetijdssector in het gebied langs de Maas tussen ’s-Hertogenbosch/Kerkdriel en Land van Cuijk/Wijchen

  Zelf actief worden binnen Maasmeanders

  Maasmeanders is een netwerk voor en door leden. Om onze doelen te realiseren zijn actieve leden nodig. Samenwerken geeft energie, draagt bij aan innovatie, verbetert je omzetpositie en is goed voor je netwerk. Wil je een actieve bijdrage leveren dan kun je bijvoorbeeld deelnemen in één van de werkgroepen:

  • Communicatie en marketing
  • Ledenactiviteiten
  • Ledenwerving