26 februari 2024

Thema bijeenkomst bij Bloementuin Appeltern

Op maandag 26 februari zien we je graag voor een inspirerende bijeenkomst bij Bloementuin Appeltern (voorheen Appeltern Adventure Gardens). Onder begeleiding van Janique Huijbregts, regiomanager Zuid bij ANWB, gaan we samen aan de slag met de koers voor de komende tijd.  Janique is als regiomanager public affairs / belangenbehartiging verantwoordelijk voor het behartigen van ledenbelangen in Zeeland, Brabant en Limburg.

 

 

 

Het begint om 16u, voor een hapje eten wordt gezorgd. Rond 20.30 is het programma klaar, voor de liefhebber kan worden afgesloten met een gezellige borrel.

Wij vinden het een goed idee als je een collega ondernemer, die nog geen lid is, meeneemt naar deze bijeenkomst. Dat kan een buurman zijn of een leverancier. Of een bedrijf waarmee je veel samenwerkt. Van een goede promotie van het Maasmeandergebied profiteren we allemaal. Kijk hier voor het kennismakingsfilmpje.

Laat weten of je komt via secretariaat@maasmeanders.nl en met hoeveel personen. Eventuele dieetwensen horen we ook graag van tevoren.