Zomerse activiteiten

De vakanties zijn begonnen, het weer zit niet altijd mee maar er zijn genoeg bezoekers die graag iets leuks willen doen. Inspireer je gasten met de lokale toeristische websites in Gelderland en Brabant.

 

Wat gaan we doen?

Vakantiegangers, dagjesmensen en ook mensen uit de eigen regio zijn altijd in voor leuke tips. Waar kun je je vermaken met de kinderen? Waar kan ik een bootje huren of welke restaurants mag ik niet missen.

Voor de Brabantse kant staat dit overzichtelijk bij elkaar op de zomerpagina. Van de leukste festivals tot de kermis en de Summer in the city-week.

Maar ook aan de Gelderse zijde hoef je je geen moment te vervelen. Op het water, aan het water, de leukste plekjes en activiteiten voor je gasten, zoals alles over de peddelweek,  vind je hier.

 
 

Hier word je verrast

Speciaal voor verblijfsaccommodaties en andere toeristische hotspots worden posters ontwikkeld met de tekst Hier word je verrast. Met een QR code die de gasten makkelijk aan de balie kunnen scannen en waarmee ze direct in de Uit-agenda komen. Er worden ook flyers van gemaakt die verspreid gaan worden via de toeristische informatiepunten aan beide kanten van de Maas. Binnenkort hoor je hier meer over!