Wil je een blogger op je bedrijf? Lees dan even verder.

Een originele manier om je bedrijf meer bekendheid te geven is via een blogger van ‘Bij ons om de hoek’. De blogs worden goed gelezen en gedeeld via onder andere de kanalen van Tref het in Oss.

 

Wat doet een blogger precies?

Op Bij ons om de hoek gaan lokale bloggers op zoek naar het vakantiegevoel in onze eigen regio. Zij trekken Oss en omgeving door om met eigen ogen te ontdekken wat er allemaal te beleven valt! Iedere blogger heeft weer andere interesses en ervaringen, daar sluit het onderwerp vaak bij aan. Vaak maken ze ook een leuk filmpje wat weer makkelijk gedeeld kan worden. De afgelopen jaren zijn er op deze manier al veel leuke blogs gemaakt die de basis hebben gelegd voor het eerste ‘Bij ons om de hoek’-magazine wat vorig jaar zomer is uitgebracht.

Kijk hier voor het artikel dat eerder op onze website verscheen over het magazine. Een actueel overzicht van alle blogs staat op de site Tref het in Oss

 

Ook een blogger op je bedrijf?

De bloggers zijn steeds weer op zoek naar leuke adresjes en verhalen. Dat mag in Oss zijn maar zeker ook aan de Gelderse kant. Wil jij ook een mooie blog over je bedrijf, stuur dan even een mailtje aan info@trefhetinoss.nl en er wordt contact met je opgenomen. Alles nog even nalezen, kijk dan hier.