Terugblik ledenavond 26 februari

Op maandag 26 februari gingen Maasmeander-leden in gesprek met Janique Huijbregts van de ANWB over het thema ”wat kunnen we voor elkaar betekenen”. Met een hapje en een drankje werd het nuttige met het aangename gecombineerd.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 26 februari werd de nieuwjaarsbijeenkomst gehouden bij Bloemenpark Appeltern. Nadat Wim Hoezen iedereen had bijgepraat over de Pontjesdagen was het de beurt aan Janique Huijbregts, regiomanager belangenbehartiging bij  de ANWB. Na haar inleiding over kansen trends en kansen voor samenwerking werd er in groepjes gewerkt aan een aantal stellingen. Tussendoor werd er lekker gegeten en werden weer de nodige contacten gelegd.

 
 
 

Interessante discussies

Uit de discussies over de stellingen bleek maar weer eens de betrokkenheid van onze leden met het gebied. Vragen als ‘is het huidige Maasmeander-gebied groot en robuust genoeg om als interessante regio voor toeristen te promoten’ leverde interessante discussies op. Ook kwamen er suggesties voor een andere naam, hier komt vast nog een vervolg op. Daarna was het hoog tijd om gezellig met elkaar na te borrelen, nieuwe mensen te leren kennen en contacten te leggen. Kijk hier voor een kleine impressie. De volgende ledenbijeenkomst is gepland voor 17 juni.