Pontjesdagen 2024 – Update

10, 11 en 12 mei verwachten we gezellige drukte aan en over Maas. Veel van onze Maasmeander-leden doen iets extra’s dit (lange) weekend. Ben jij er al klaar voor?

 

De Pontjesdagen 2024 staan alweer bijna voor de deur!

Tijdens de Pontjesdagen 2024 wordt het plezier van een dagje uit over het water naar een hoger niveau getild! Voor ondernemers is dit hét moment om deel te nemen aan een bruisend evenement dat duizenden bezoekers trekt. De Pontjesdagen bieden een unieke kans om jouw onderneming in de schijnwerpers te zetten en direct in contact te komen met een breed publiek van enthousiaste reizigers.

 

 
 

Vele activiteiten van Woudrichem tot Den Bosch

De Pontjesdagen staan bekend om hun levendige sfeer, gevarieerde activiteiten en prachtige fietsroutes. Als ondernemer kun je profiteren van deze energie door jouw activiteiten aan te melden voor de online promotie. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid en trekt meer bezoekers naar jouw locatie. Benieuwd naar de activiteiten van collega’s? Check ze HIER.

Mis deze kans niet! Meld je activiteiten vandaag nog aan voor de Pontjesdagen 2024 en word onderdeel van een evenement dat de lokale gemeenschap en bezoekers van buitenaf samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring op het water. Samen maken we er een geweldige editie van! Aanmelden kan HIER.

 

 

Nieuw: de voordeelpas

Daarnaast biedt de voordeelpas tijdens de Pontjesdagen een extra stimulans voor bezoekers om langs te komen bij jouw bedrijf. Met de pas kunnen bezoekers profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen, waardoor ze sneller geneigd zijn om meerdere locaties te bezoeken en langer te blijven. Als deelnemer kun je deze voordeelpas gebruiken om de bezoekersstroom naar jouw bedrijf te verhogen. Voor meer informatie bekijk de link HIER.