Pontjesdagen 2024

Meld jouw activiteit aan vóór 1 april!

In het stralende voorjaar van 2024 worden de oevers van de Maas op magische wijze verlicht door de sprankelende sfeer van de Pontjesdagen. Dit jaarlijkse terugkerende evenement in het 2de weekend van mei, doordrenkt van historie en lokale charme, brengt de gemeenschap samen in de regio en op de betoverende dijken. De pittoreske pontjes vormen de stille schakels tussen de gebieden aan weerszijden van de Maas, alwaar het barst van de gezelligheid en levendigheid.

 

Ziet u het ook al helemaal voor u? Zet dan de Pontjesdagen 2024 alvast in de agenda op 10, 11 en 12 mei! We nodigen alle ondernemers uit om dit weekend iets extra’s te doen. Dat kan een activiteit zijn, een lekker muziekje op je terras of een voordeel voor je gasten die dit weekend komen.

Tijdens de Pontjesdagen

  • komt het hele gebied centraal te staan en willen we dat het hele gebied bruist van de activiteiten;
  • kun je als ondernemer, museum, natuurgebied, bezienswaardigheid of ander POI gratis meeliften op een uitgebreide promotiecampagne in meerdere talen met een groot bereik tot ver buiten de eigen regio
  • kun je slim een voordeelcoupon op laten nemen in de Pontjesdagen-pas waarmee je bezoekers kunt verleiden jouw locatie zeker niet over te slaan
  • met de voordeelpas maken bezoekers een heel weekend gratis gebruik van de pontjes in het gebied, te voet, met de fiets of met auto.
 

Weten hoe het werkt, kijk dan hier. Hang ook alvast de poster op of deel deze via je social media kanalen.

Verdere promotie zal door Bureau Toerisme verzorgd worden, zie HIER.