Oproep: zorgen over het project Meanderende Maas? Laat het ons weten!

De dijk van Ravenstein tot Lith gaat vanaf volgend jaar op de schop. Het project Meanderende Maas zal voor ondernemers direct langs de Maas veranderingen en wellicht ook tijdelijk overlast betekenen. 

 

Ook voor ondernemers wat verder van de Maas aan de Brabantse en de Gelderse kant kan het project de nodige impact hebben.

Maasmeanders wil een vinger aan de pols houden bij de uitvoerders van het project en betrokken overheden. Laat ons graag weten op welke punten we onze belangenbehartiging voor jouw bedrijf kunnen inzetten. Vul daarvoor het onderstaande formulier in. Jouw verhaal helpt ons om de zorgen goed in beeld te krijgen en voor het voetlicht te brengen bij de verantwoordelijken. 

Laat ons graag weten wat speelt voor jouw bedrijf. Samen kunnen we een verschil maken.
 

Tot en met 27 september was er de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen op de ontwerpbesluiten. De stukken zijn nog steeds te bekijken op www.meanderendemaas.nl/terinzage. De betrokken overheden zullen nu de ingediende zienswijzen beoordelen en kijken of dit tot aanpassingen van het plan leidt. Naar verwachting wordt er in de zomer van 2024 een definitief besluit genomen.

Hoewel er geen zienswijzen meer ingediend kunnen worden, gaat het gesprek achter de schermen door. Met voldoende input van onze leden kan Maasmeanders zich laten horen in dit proces. Laat ons graag weten wat speelt voor jouw bedrijf. Samen kunnen we een verschil maken.

Laat ons graag weten wat er speelt via onderstaand formulier:

 

    Naam

    Bedrijfsnaam

    E-mailadres

    Onderwerp

    Opmerking: