Lobby voor veerverbindingen werpt vruchten af

Al enige tijd is stichting Maasmeanders achter de schermen bezig om de toekomst van de veerverbindingen over de Maas veilig te stellen. Als belangenbehartiger voor ondernemers aan de Maas benadrukt zij steeds het economisch belang van een goede verbinding over het water. Maar ook voor bewoners en scholieren zijn de pontjes onmisbaar. De provincie Gelderland deed al eerder een handreiking, uit het zojuist gepubliceerde bestuursakkoord van de provincie Noord Brabant blijkt nu dat men ook aan de Brabantse kant de mogelijkheden wil bekijken.

We staan open voor het versterken van de Brabantse veerverbindingen over de Maas
 
 

Bestuursakkoord ‘Samen maken we Brabant’

In het bestuursakkoord wordt ook gesproken over de vrijetijdseconomie en het Leisure Ontwikkelfonds Brabant. Het hele bestuursakkoord kunt u hier lezen.

Lars Cleijne "Dit maakt het aangaan van het gesprek een stuk makkelijker"
 

In het Brabants Dagblad zijn zowel Hendrik Hoeksema, Maasmeanders, als Lars Cleijne van stichting de Maasveren optimistisch gestemd over de toekomt van de veerverbindingen. Investeren in de veren is goed voor ondernemers, bewoners, scholieren en voor de aantrekkelijkheid en bereikbaarheid van heel Brabant.