Haak aan bij Maasdijk events!

Met inmiddels 4 jaarlijkse evenementen die vele sportievelingen uit Oss én van buiten de regio trekt kan het interessant zijn een aanbod op maat te maken voor bijvoorbeeld overnachten en eten.

 

De Maasdijk

De Stichting Sportevenementen Oss richt zich op sporten en bewegen voor alle inwoners van de gemeente Oss. De Maasdijk zet daarnaast in op promotie van Oss buiten de regio. Inclusief de traditionele De Maasdijk in juni, organiseert de stichting met de SNS Oss City Run, de Maasdijk Crossduathlon en de Maasdijk Winterrun sinds enkele jaren in elk kwartaal een sportief evenement. De deelnemersaantallen groeien jaarlijks, en bij De Maasdijk 2023 stonden maar liefst 34 nationaliteiten aan de start!

 

Interessant voor ondernemers

Bij veel evenementen is het voor een deelnemer aantrekkelijk om in de regio te verblijven, omdat ze het parcours willen verkennen, of vroeg of juist laat moeten starten. De organisatie verwijst in het ‘deelnemers-ABC’ al enkele jaren naar de partners van Maasmeanders via de website van Tref het in Oss. Diverse ondernemers zijn rustpunt bij de wandeltochten.

 

Deelnemers zijn gevoeliger voor maatwerk dan voor korting
 

Hoe haak je aan?

Wil jij als ondernemer een gericht aanbod doen voor deelnemers van De Maasdijk, dan wordt je  – kosteloos – opgenomen op de overnachtingenpagina: Naar de overnachtenpagina. Daarbij geldt dat deelnemers vaak gevoeliger zijn voor maatwerk, dan voor korting. Bijvoorbeeld “wij stemmen onze maaltijden graag af op uw start en finishtijden bij De Maasdijk”, laat zien dat je graag meedenkt met de wensen van de gast. Uiteraard mits dat mogelijk is.

Ondernemers aan de Gelderse kant van de Maas zouden een pontkaartje kunnen opnemen in het arrangement. Een berichtje aan info@demaasdijk-events.nl volstaat om dit in gang te zetten.

 
 

De data voor 2024

14 april 2024 | SNS Oss City Run (de zondag het dichtstbij 15 april onder voorbehoud van Pasen)

15 en 16 juni 2024 | De Maasdijk: Wandelen-Toerfietsen-Skaten-Hardlopen & Triathlon (de derde zaterdag van juni en de zondag daarna)

20 oktober 2024 | Maasdijk Crossduathlon (de vierde zondag van oktober)

22 december 2024 | Maasdijk Winterrun (de laatste zondag voor kerstmis)