Strand Tien

Strand Tien is momenteel volop in ontwikkeling! We bouwen aan een plek om van te houden. Ondertussen ben je al welkom. Ontdek Strand Tien nu en in de toekomst. Strand, Horeca, Evenementen, Outdoor.

Tio Oss

Verblijf je in de gemeente Oss en zoek je een leuke B&B om te overnachten, een arrangement of ‘high lights’ die je hier echt moet zien en ontdekken? Ben je op zoek naar een leuk weekenduitje met je gezin in onze omgeving? Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje en zoek je inspiratie?

Dan ben je bij ons aan het goede adres want bij Toeristisch Informatiecentrum Oss begint je ontdekkingsreis!

ZLTO Afdeling Oss Den Bosch

ZLTO lokale afdeling Oss- Den Bosch behartigt de belangen van 500 leden (’t Wild, Maren-Kessel, Rosmalen, Nuland, Geffen, Vinkel, Kruisstraat, Empel, Lith, Lithoijen, Macharen, Oijen, Teeffelen, Dieden, Demen, Dennenburg, Berghem, Haren, Herpen, Megen, Ravenstein en Oss) op deze site vindt u o.a. regionaal agrarisch nieuws en actualiteiten.

Hotel de Naaldhof

Hotel de Naaldhof is een van de weinige hotels in Oss die zó multifunctioneel is.

Een uniek hotel in de nabijheid van Den Bosch, waar gastvrijheid een waardevolle betekenis heeft.
Behalve overnachten in Oss in één van onze moderne kamers, kunt u bij ons ook heerlijk dineren in ons restaurant, paintballen, lasergamen, fitnessen of heerlijk tot rust komen in de sauna.

Ons ruime terras biedt u de mogelijkheid om te genieten van de bosrijke omgeving waar u tevens ook een mooie wandel- of fietsroute kunt maken.

Kortom, genoeg mogelijkheden voor een aangenaam verblijf of een gezellig avondje uit.

Landwinkel Boer Spierings

We melken hier koeien, rond 1990 is daar een sierviskwekerij bij gekomen. Na het bouwen van een nieuwe moderne stal voor de melkkoeien, zijn wij onze de melk die de koeien produceren gaan verwerken tot kaas en consumptiemelk. Ook zijn wij Brandrode zoogkoeien gaan houden. We verkopen van deze koeien het vlees. Deze producten verkopen we in onze Landwinkel onder het merk Boer Spierings.

Naast onze eigen producten verkopen wij in de Landwinkel (h)eerlijke producten uit de streek of van onze collega Landwinkel boeren.

Golfbaan Oijense Zij

Golfbaan Oijense Zij is een karakteristieke, professioneel onderhouden, negen holes par-3 golfbaan. Onze kwalitatief hoogwaardige greens houden we zo lang als mogelijk bespeelbaar! We hebben dan ook geen wintergreens gedurende het winterseizoen.

Landerij Van Tosse / Landschapsbeheer Oss

Landschapsbeheer Oss is een vrijwilligers-organisatie die zich inzet voor het behoud, beheer, herstel en ontwikkeling van een ecologisch waardevol en mooi landschap met een streekeigen karakter. Landschapsbeheer Oss ontwikkelt hiervoor visies, project- en beheerplannen.

www.landschapsbeheer-oss.nl

Op allerlei manieren kun je op de Landerij VanTosse lokaal geteeld voedsel ontdekken, proeven en het landschap beleven. Hier kun je zien waar de spelt voor je brood groeit, gerst en hop voor je bier en cranberries voor een speciaal ijsje. Je kunt paddenstoelen zoeken in houtwallen, fruit plukken langs de fruitallee en bessen in de bosranden. Of werk je liever mee aan de ontwikkeling van dit stadsrand-landbouwproject?

Ludus Outdoor

Gasten kunnen bij ons terecht voor boogschieten, boomklimmen, Bende van Oss spel, Running Dinner, Dodgebow, groeps- en bedrijfsuitjes, familiedag.
Leden kunnen bij ons terecht voor activiteiten ter ondersteuning van bijvoorbeeld een open dag of een evenement.