Warenhuis Strant

Bij Warenhuis Strant aan de dijk in Haren kun je heerlijk struinen naar unieke items, nieuw en vintage (500m2). Hier krijgen regionale, duurzame en vernieuwende ondernemers een podium. Je vindt er het beste van de streek op het gebied van wonen, eten en cadeaus. Combineer je bezoek met een wandeling of fietstocht langs de Maas. Wij serveren (h)eerlijke koffie en lekkers.

Bed & Breakfast D’n Uilenhof

Bed & Breakfast D’n Uilenhof is een gezellige bed & breakfast in Haren (Gemeente Oss). D’n Uilenhof ligt in een landelijke omgeving aan de Maas vlakbij de mooie oude stadjes Megen en Ravenstein. Voor één nacht, een (korte) vakantie of een zakelijk verblijf heten wij u van harte welkom in onze sfeervolle B&B.

Gemeenschapshuis de Haar Haren

Het Gemeenschapshuis van Haren is oorspronkelijk gebouwd als de Harense lagere school. Later werd deze school omgebouwd tot de gymzaal voor de nieuwe lagere school. Uiteindelijk is het gebouw over gegaan aan de Stichting Gemeenschapshuis Haren.

Melkgeitenhouderij Hoefnagel

Rondleidingen, (bedrijfsuitje) op het bedrijf eventueel te combineren met natuurwandeling.
Voor groepen vanaf 10 tot 100 personen.

Stichting Erfgoedlokaal Haren

Het Erfgoedlokaal houdt zich hoofdzakelijk bezig met het in beeld brengen van de historie van het dorp Haren en haar directe omgeving middels tastbare voorwerpen, beeld en geluid verwerkt in tentoonstellingen. Dit in samenwerking met lokale en regionale instanties, (landelijke)musea en bruikleengoederen van vrijwilligers.