Riverside Outdoor

Riverside staat voor gezellig, ongedwongen, vakantiegevoel met vakkundig personeel voor de activiteiten. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot een hechte club mensen die met plezier (buiten) werken.

Camping ’t Megensche Veerhuis

’t Megensche Veerhuis is gelegen op een schiereiland tussen de rivier de Maas en natuur- en recreatieplas de Gouden Ham. De Gouden Ham is één van de mooiste natuur- en recreatiegebieden van het land van Maas en Waal.

Uiterwaarde – Recreatiepark De Gouden Ham

Gasten kunnen bij ons terecht voor recreatie buiten, fietsen, wandelen.

Leden kunnen bij ons terecht voor informatie m.b.t. routenetwerken (fietsroutenetwerk, wandelnetwerk), pontjes, recreatieterreinen en bruine borden.

Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern, beleef de mooiste tuinen!

Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch, puur natuur tot heel modern; je geniet van steeds weer nieuwe sferen. Elk jaar legt het park bijzondere tuinen aan met de nieuwste trends, maar er zijn ook tuinen van meer dan 30 jaar oud die al echt karakter hebben.

 

Stoomgemaal De Tuut

Gasten kunnen bij ons terecht voor museumbezoek voor groepen op afspraak, passanten krijgen rondleiding met tablet. Verder ook café en terras.

Moeke Mooren

Gasten kunnen bij ons terecht voor overnachten, eten, drinken, bowlen, rondvaarten, vergaderen, feesten, bruiloften.