Strand Tien

Strand Tien is momenteel volop in ontwikkeling! We bouwen aan een plek om van te houden. Ondertussen ben je al welkom. Ontdek Strand Tien nu en in de toekomst. Strand, Horeca, Evenementen, Outdoor.

Foepy’s aan de Maas

Je bent van harte welkom bij restaurant Foepy’s aan de Maas!
Foepy’s staat voor onbeperkt bourgondisch genieten aan de Maas: Neem de tijd voor de fijne momenten die hier ontstaan in de open en gemoedelijke laagdrempelige sfeer. Kom langs met jouw partner, vrienden of familie om even gezellig te tafelen of neem plaats op ons terras onder het genot van (speciaal)bier, wijn, cocktails en natuurlijk tijdloos lekker eten en te genieten van het uitzicht op de Maas. We zijn een restaurant met een ijssalon en een mooi groot terras aan de Maas.

Museumboot De Schokker

Varend museum in Lith waar u kunt kennismaken met een stukje historie van het dorp Lith. Beleef Lith op het water!

Bistro Tante Es

(H)eerlijk genieten, lekker ongecompliceerd met uitzicht over de uiterwaarden van de Maas.

Warenhuis Strant

Bij Warenhuis Strant aan de dijk in Haren kun je heerlijk struinen naar unieke items, nieuw en vintage (500m2). Hier krijgen regionale, duurzame en vernieuwende ondernemers een podium. Je vindt er het beste van de streek op het gebied van wonen, eten en cadeaus. Combineer je bezoek met een wandeling of fietstocht langs de Maas. Wij serveren (h)eerlijke koffie en lekkers.

ZLTO Afdeling Oss Den Bosch

ZLTO lokale afdeling Oss- Den Bosch behartigt de belangen van 500 leden (’t Wild, Maren-Kessel, Rosmalen, Nuland, Geffen, Vinkel, Kruisstraat, Empel, Lith, Lithoijen, Macharen, Oijen, Teeffelen, Dieden, Demen, Dennenburg, Berghem, Haren, Herpen, Megen, Ravenstein en Oss) op deze site vindt u o.a. regionaal agrarisch nieuws en actualiteiten.

Fruitteeltbedrijf B. van Huisseling

Bij ons kun je terecht voor heerlijk fruit van Hollandse bodem! Appels, kersen, peren, honing uit eigen boomgaard en nog veel meer. Kom snel een kijkje nemen in onze winkel.

Fruit@vanhuisseling.nl

Acropolis

Voor feest, vergaderen, trouwen. Gasten kunnen bij ons terecht voor:
Zeer uiteenlopend van verenigingen tot feesten, bedrijfsevents, trouwen, terras, etc.