4 vragen aan…Anki Events

Anki Van Munster-Vervest uit Overlangel is één van de ondernemende Maasmeander leden. Onder de naam Anki Events treedt ze op als Freelance Eventmanager voor bedrijfsevenementen van topkwaliteit. Brabantse gezelligheid staat daarbij voorop. Twan Verboort ging met haar in gesprek.

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Mijn enthousiasme en de Brabantse gezelligheid van de producties die ik maak en verzorg. Ik streef er altijd naar om de verwachtingen van de klant te overtreffen door nét dat beetje meer te doen.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?

Tijd! Tijd om alles te regelen. Omdat het best druk is met alles wat ik doe moet ik nu soms mensen inhuren.

Waar droom je zakelijk gezien van?

Ik wil heel graag mooie grote evenementen organiseren en relaties opbouwen met vaste klanten. Liefst nog wat groter dan wat ik nu al doe. Dan kan ik met grotere budgetten werken zodat ik niet wordt beperkt in mijn enthousiasme.

Waren er ook tegenvallers toen je startte als ondernemer?

In 2019 heb ik de stap gezet en mijn diensten aangeboden via LinkedIn. Dat liep eigenlijk meteen goed. Het jaar erna kwam corona, dat was natuurlijk wel even schrikken. Ik heb toen snel geschakeld naar het online aanbieden van Events. Daar kwam genoeg reactie op zodat ik toch kon doordraaien. Verder is het me niet tegengevallen door mijn uitgebreide opleiding en de kennis die ik de afgelopen 17 jaar had opgebouwd. Ik heb er in elk geval zeker geen spijt van!