-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VisitBrabant stuurt Brabantse verblijfsaccommodaties periodiek een update met content en handige tools om niet alleen hun locatie, maar juist ook hun omgeving te promoten. Een toerist oriënteert zich namelijk eerst op wat deze wil zien of ervaren en vaak daarna pas op de accommodatie. Deze service voor verblijfsaccommodaties heet de Gast Inspiratie Service

·         Wil je jezelf ook gratis abonneren op deze dienst? Meld je hier aan.

·         Stuur de Gast Inspiratie Service-mails ook gerust door naar ondernemers in jouw gemeente of regio, of gebruik de content uit de mails in je eigen communicatie (bv. in je ondernemersnieuwsbrief of op je website voor ondernemers).

·         Sommige van de tools uit de Gast Inspiratie Service zijn wellicht ook interessant voor jouw DMO om zelf in te zetten. Gebruik ze gerust in je communicatie om jouw (potentiële) bezoekers te informeren. Samen maken we Brabant!

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Op deze pagina vind je nieuws over de stichting Maasmeanders en de agenda voor het komend jaar.

Informatie over de Pontjesdagen 2022

 Op zaterdag 30 april en zondag  1 mei worden de pontjesdagen op initiatief van de Maasgemeentes georganiseerd in afgeslankte vorm. De gemeentes hebben met name aan Wim Hoezen gevraagd een stukje organisatie mee op te pakken. Dit wordt verder verzorgd door Sprangers communicatie. Zij zullen de communicatie omtrent deze dagen  komende week via pers regelen. Ook website en FB worden geoptimaliseerd.

 Alle ondernemers direct aan de Maas zijn hierover geïnformeerd! Alle gasten kunnen die dagen voor 50 cent gebruik maken van de pontjes …. de ondernemers is verder niet gevraagd om iets extra’s te organiseren.   Er zijn op verschillende adressen (bedrijven die direct aan de Maas liggen) posters uitgedeeld.

Op die adressen zal de bijbehorende kaart ook verkrijgbaar zijn.

 Op deze manier hebben we in ieder geval dit jaar een “pontjesdagen evenement”.   De intentie is om na deze “light” versie de organisatie voor de pontjesdagen 2023 op korte termijn op te pakken en het evenement voor komend jaar grootser te maken en eerder en uitgebreider te promoten.

Voor dit evenement is een Toolkit met promotiemateriaal gemaakt. Mail met secretariaat@maasmeanders.nl voor de link.


Het project Maasterclass is inmiddels afgesloten met een zeer geslaagde bijeenkomst in Den Tuut op 23 maart. We gaan aan deze dagen zeker een vervolg geven. Houd je mail in de gaten! 

Agenda


Onder voorbehoud van komende maatregelen, kun je komend jaar het volgende van ons verwachten
  • 29 april en 30 april  
    Pontjesdagen (onder voorbehoud
  • 22 mei, presentatie fietstochten Land van Ravenstein
  • Eind juni    
    Jaarrekening en begroting. afgesloten met een zomerborrel
  • September/oktober 2022
    Najaars-Ledenbijeenkomst met spreker


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.